Frihet tur

USA frihet TOUR (18 Sep till 13 okt 2015) visade sig vara en underbar tur med många människor rörd av berättelser om återställandet av våra unga nepalesiska flickor från sexslaveri mörker. Vi träffade många fantastiska människor längs vägen som visade sådan gästfrihet, kärlek och omsorg till våra hela laget och vi är så tacksamma. Vi gjorde många nya vänner som vill engagera sig i kampen mot orättvisan i människohandel och handeln av unga flickor i kön-slaveri.

Turen började i Kalifornien när Grant Knisely direktören för kod röd filmer organiserade möten och tog laget till Texas, Colorado, Minneapolis och Iowa. Vi hade medvetenhet möten och insamlingar samt möten i kyrkor och andra sammankomster. Vi hade speciella evenemang på ett par av universitet och deltog i en konferens mot människohandel. Resan avslutades med stora fredag galan natten i Minneapolis 9 oktober och söndagen i Westwind kyrka i Des Moines, Iowa den 11 oktober.

gala7

Stor GALA natten värd VENTURE expeditioner på International Market Place i centrala Minneapolis var fantastisk med mat, gemenskap, musik och vittnesbörd. Det var slutsålt med nära 450 deltagare från olika delar av USA. Många berördes av det arbete som görs i Nepal genom arbetet i Lighthouse Foundation. Vandrarhem, halvvägs hus, baby-centrum, skolor, college utbildning, yrkesutbildning program, ekologiskt jordbruk, mikro finansiering och mer, är alla en del av arbetet med att hjälpa mer än 800 unga flickor och kvinnor i Kathmandu.

Det gläder mig för vänskap och partnerskap med Raju Sundas och fyren från början med början på julen 2009 när första vandrarhemmet för trettio flickor upprättades.  Vad en otrolig tillväxt i sex år! Liten frö vuxit till ett stort träd.

Hedrad (1)

Flickor hedrades vid en lunch på Vanguard University, Kalifornien

 

Se donation detaljer här.

Donation-logotypen

Tacksamt yours,

Håkan Gabrielsson